Visual menu

zondag 12 september 2021 20:45

Privéchauffeur? Get Driven!

Altijd al gedroomd van een privéchauffeur? Het kan met Get Driven, onze nieuwe Official Supplier! Boek uw chauffeur, word vervoerd in uw eigen wagen en geniet van een fantastische avond in Jan Breydel.

Het concept is eenvoudig: Op het platform van Get Driven boekt u in een aantal kliks één van de meer dan 600 persoonlijke chauffeurs. De driver pikt u op waar en wanneer u wilt en zet u en uw wagen veilig weer af. Get Driven is daarmee een pionier in het driver-on-demand segment. Gunther Ghysels, CEO: “Bij Get Driven staan innovatie en kwaliteit centraal. No sweat no glory beantwoordt daarbij perfect aan de manier waarop we Get Driven vandaag runnen. Een perfect match met Club dus.”

Bob Madou, Chief Business Officer bij Club Brugge: “Get Driven is West-Vlaams ondernemerschap dat door innovatie het leven van veel mensen veiliger en efficiënter maakt. We zijn erg trots om dit unieke bedrijf mee verder op de kaart te zetten en er zelf samen met onze business community actief gebruik van te maken. We kijken erg uit naar hun creatieve internationale ambities die helemaal stroken met die van Club Brugge.“

Veilig en stressvrij naar Jan Breydel!

Hoe het werkt? Surf naar https://www.getdriven.app en geef u uw vertrek- en eindbestemming op. U kiest uw favoriete privéchauffeur, wordt vervolgens opgepikt op uw startlocatie en wordt na de wedstrijd weer veilig afgezet. Zo komt u helemaal stressvrij naar Jan Breydel én geniet u van uw favoriete drankje, zonder zorgen.

Get Driven uitproberen? Klik dan snel op onderstaande link, maak een account aan en profiteer van 10% korting! Heeft u al een account? Gebruik dan de code GETDRIVENxCLUB bij het bestellen van uw rit!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in