donderdag 17 februari 2022 15:45

Pro League: "Fans are coming home"

Welkom terug! Welkom terug langs de Belgische velden, welkom terug in de Jupiler Pro League. Dit weekend mogen fans massaal terug naar de stadions om hun favoriete team aan te moedigen. Uit én Thuis. Zonder mondmaskers, mét een frisse pint en vooral met veel ‘goesting’.

Voetbal zonder fans. Voetbal met beperkte fans. Voetbal met mondmaskers. Bubbels in de tribune maar niet in je bierglas. Geen warme hamburger na de wedstrijd. Geen uitfans. Voetbal was de afgelopen tijd niet hetzelfde. Maar dat is voorbij. We verwelkomen jullie massaal terug in de Belgische voetbalstadions. Als thuissupporter én als uitsupporter. Om terug die typische voetbalsfeer te creëren en samen mooie momenten mee te maken. Om de overwinningen te vieren en de nederlagen samen te verwerken. Euforisch of ontgoocheld maar altijd respectvol.  

De voetbalcommunity is zo divers maar toch ook zo samenhorig. We delen allemaal de passie voor de mooiste sport ter wereld. Laat ons vanaf dit weekend allen samen ambassadeurs zijn voor het voetbal en ons van onze beste kant laten zien. Met respect voor elkaar, voor de tegenstanders, voor de scheidsrechters. Passioneel maar positief. 

Welkom terug, welkom thuis, welkom in de Jupiler Pro League.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in