donderdag 15 juli 2021 14:15

Registreer nu je bubbel voor de stadsderby!

Vorige week had je de kans om jouw bubbel samen te stellen voor de eerste competitiewedstrijd van Club tegen Eupen. Vanaf vandaag kan je hetzelfde doen voor de stadsderby, die een kleine twee weken later wordt gespeeld. Alle informatie vind je hieronder!

Voor de eerste twee thuiswedstrijden van het seizoen werken we opnieuw met de welbekende bubbels en een loting. Één abonnee kan een bubbel aanmaken van minimum 1 tot maximum 8 supporters. Bestel jij voor je bubbel, zorg dan dat je voor iedere abonneehouder zijn/haar naam en ClubID nummer (terug te vinden op jouw abonnement of in de APP onder 'Mijn Club' - ClubID) bij de hand hebt. Elke fan ontvangt nadien zijn ticket op z’n persoonlijk mailadres.

We loten iedere wedstrijd opnieuw uit alle supporters. Eerlijk en duidelijk.

Voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge start de registratie dan op donderdag 15 juli 12 uur. Deze registratieperiode loopt tot zondag 18 juli 12 uur. Ook voor deze wedstrijd volgt de loting in de loop van volgende week.

 

HOE REGISTREER JE JOUW FCBUBBEL?

Stap 1: Eén abonnee verzamelt de Club Id nummers van iedereen in zijn bubbel. Doe dit nu al, op voorhand, zodat je alle informatie hebt voor we de registratie openzetten. (je Club id kan je vinden op je abonnement of in je profiel in de app)

Stap 2: Op donderdag 15 juli (om 12u) tot en met zondag 18 juli (om 12u) kan je je FCBubbel voor de wedstrijd tegen Cercle registreren via onze APP (of via fcbubbel.clubbrugge.be) . Je hebt 4 dagen om je te registeren én iedereen maakt evenveel kans. Het is dus niet nodig om je te haasten. Let op: je kan je maar in 1 bubbel registreren en je beslissing is finaal.

Stap 3: Hou rekening met de door de overheid opgelegde afspraken rond bubbels! Je kan alles hier nog eens nalezen!

Let op: indien je meerdere abonnementen op je account hebt of een kids abonnement hebt, kun je enkel registreren via het online platform.

KAN IK KIEZEN WELKE WEDSTRIJDEN IK KOM?

Neen. Je registreert je telkens voor de volgende thuiswedstrijd. Wie welke wedstrijd kan bijwonen wordt enkele dagen na het afsluiten van de bubbelregistratie door het lot bepaald. De uitslag van de loting zal beschikbaar zijn in de Club App.

MAAKT IEDEREEN EVENVEEL KANS?

Club is de familieclub bij uitstek. Daarom kiezen we ervoor om iedereen evenveel kans te geven de wedstrijd bij te wonen. Ongeacht wanneer je je registreert of hoeveel je abonnement kost. 1 bubbel = 1 kans om naar de wedstrijd te komen. 

MOET IK REKENING HOUDEN MET SPECIALE MAATREGELEN?

Zeker en vast. De geldende coronamaatregelen moeten strikt gerespecteerd worden. Je neemt plaats in de door ons aangeduide tribune (en dus niet op je eigen vaste plaats). We bezorgen je op voorhand de algemene voorwaarden, een tijdslot waarbinnen je kan aanmelden op Club evenals een aanrijroute. Gedurende de volledige wedstrijd, dus ook in de tribune, is het mondmasker verplicht. Volg strikt de richtlijnen van onze stewards op!

KAN IK MIJN BUBBEL NOG WIJZIGEN?

Neen. Van zodra de kapitein je FCBubbel heeft doorgegeven ontvang je een mailtje van Club dat je toegetreden bent tot een FCBubbel. Als je via je ClubID ingelogd bent in de APP kan je zien in welke FCBubbel je zit. Daarna is wijzigen niet meer mogelijk.  Als iemand van je bubbel uiteindelijk toch niet kan meekomen heeft dat geen invloed op de rest van de tickets binnen die bubbel.

Voor vragen of extra informatie kan je HIER terecht.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in