Visual menu

woensdag 13 oktober 2021 15:30

Reserveer uw Business Seats voor Club-Deinze

Wilt u genieten van Club-Deinze in alle comfort? Bestel dan snel uw Outdoor Business Seats of Open Business Seats, reserveer een heerlijk diner en verwen uzelf met een fantastische voetbalavond!

Graag eens genieten van een match in Jan Breydel vanuit de Business Seats? Dan hebben we een goede deal voor u. Voor de wedstrijd Club-Deinze in de Croky Cup boekt u eenvoudig uw Outdoor Business Seats of Open Business Seats en geniet u van een onvergetelijke voetbalavond in alle comfort. Warm uw smaakpapillen ook alvast op, want voor de liefhebbers voorzien we ook een heerlijk diner met aangepaste wijnen. Ook zij die meer van een drankje houden, komen zeker niets te kort. Als businessklant geniet u namelijk vanaf 1 uur voor de wedstrijd van drank à volonté.

Interesse? Contacteer ons, geef uw keuze voor Outdoor Business Seats, Open Business Seats en catering door en wij leggen uw seats graag voor u vast.

  • Outdoor Business Seats (€ 40 ex. BTW p.p.): comfortabele Business Seats in open lucht (Vakken 123, 124 en 125)
  • Open Business Seats (€ 60 ex. BTW p.p.): luxueuze, verwarmde seats op het terrasverdiep (Vakken A tot K)
  • Catering (€ 125 ex. BTW p.p.): we voorzien slechts één cateringformule met aangepaste wijnen. Contacteer ons en we vertellen er u graag alles over.

Heeft u een seizoensabonnement met Business Seats? Opgelet, want de tickets voor de Croky Cup zijn niet inbegrepen in uw abonnement.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in