Visual menu

dinsdag 31 augustus 2021 09:30

Restaurants Jan Breydel per 1 september zonder horecaprotocol

Er is licht aan het einde van de spelerstunnel, want nadat het Jan Breydelstadion op 22 augustus na 533 dagen al haar businessleden, partners en fans mocht verwelkomen tijdens de wedstrijd tegen Beerschot, zijn we per 1 september ook verlost van het horecaprotocol.

Wat betekent dit voor ons?

Mooi nieuws! Maar wat betekent dit concreet voor alle restaurants en bars in het stadion, namelijk The Pub, The Boardroom, The Lounge, The Club, The Legends, The Clubhouse en The Sportsbar? 
- Geen beperkingen meer op het aantal personen per tafel en de afstand tussen tafelgezelschappen;
- U hoeft uw drankje niet meer verplicht zittend te nuttigen;
- Het dragen van een mondmasker in zowel de inkom, het Logegebouw, de restaurants en in het stadion vervalt;
- Na de wedstrijd blijven de deuren van de restaurants en bars open.

Welke maatregelen blijven voorlopig nog wel intact?
- Iedereen kan alleen het stadion in met een Covid Safe Ticket en een identiteitskaart. Lees hier alles over de aangepaste toegangscontrole.

Seizoenscatering

Heeft u nog geen seizoenscatering? Dan is dit hét moment om hier optimaal van te gaan genieten met uw zakelijke relaties, klanten, vrienden of familie! Boek nu uw tafel voor het gehele seizoen in The Sportsbar of The Pub, of boek The Sportsbar Annex voor uw privé-event voor maar liefst 120 man! Momenteel bieden we ook een unieke package deal aan: een season package voor de Jupiler Pro League 2021-2022, inclusief het voorrecht tot een seat tijdens de Champions League-thuiswedstrijden.

The Sportsbar
Relax, hang out en praat bij met vrienden, collega’s of relaties en geniet van ons gloednieuwe concept. Met The Sportsbar kiest u voor no-nonsense food, drinks, content en experience. Met meer dan 30 tv-schermen mist u geen enkel interview en bekijkt u elke herhaling. It's all about content and experience!

The Sportsbar Annex
Dit is het kleine broertje van The Sportsbar, maar dan helemaal alleen voor u en uw gezelschap. Geniet van non-nonsense food, drinks, uw eigen bar en ervaar alle content op tv-schermen. Perfect voor een privé-event met uw bedrijf of een groot gezelschap tot maar liefst 120 personen. 

The Pub
Apero, amuses, voorgerecht aan tafel en een uitgebreid buffet: voor gezellig dineren in een ongedwongen en informele sfeer moet u in The Pub zijn. Na het tafelen wordt The Pub omgebouwd tot een bruisend café waar u met uw relaties kunt nakaarten over de wedstrijd. 

Meer informatie over de cateringformules, of wilt u nu meteen uw seizoenstafel vastleggen? En wilt u daar meteen een parkeerplaats aan toevoegen? Neem dan contact op met Club Business via business@clubbrugge.be

Check de algemene website voor alle informatie over de coronarestricties hier

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in