Visual menu

dinsdag 18 juli 2017 16:00

Riley McGree naar Club Brugge, Claudemir naar Al-Ahli FC

Zowel inkomende als uitgaande transferactiviteit op Club Brugge vandaag. Riley McGree komt erbij, Claudemir vertrekt naar Al-Ahli.

Riley McGree naar Club Brugge

Club bereikte een akkoord met Adelaide United over de onmiddellijke overgang van Riley McGree. McGree tekent een contract voor 4 seizoenen bij Club Brugge. 

Riley McGree (18) is een jeugdproduct van Adelaide United. De linksvoetige, polyvalente middenvelder werd in 2016 nog kampioen in de Australische A-league met Adelaide United.  McGree, een van de grootste Australische talenten, speelde met zijn moederclub ook al in de AFC Champions League en werd recent voor het eerst geselecteerd voor de nationale ploeg van Australië met doelman Mathew Ryan.

McGree tekent een contract voor 4 jaar bij Club Brugge.

Claudemir naar Al-Ahli FC

Claudemir vertrekt naar Al-Ahli FC. Daarover bereikten beide Clubs en speler vandaag een princiepsakkoord.

Claudemir speelt sinds 2015 voor Club Brugge dat hem overnam van FC Kopenhagen. Bij Club won Claudemir de Supercup, de Beker van België en de landstitel. De Braziliaan had nog een contract tot medio 2019 bij Blauw-Zwart.

Claudemir: “Ik wil iedereen bij Club Brugge bedanken voor de voorbije jaren. Ik heb van ieder moment genoten en kijk met veel plezier terug op mijn tijd hier. De aanbieding van Al-Ahli kon ik, zeker op mijn leeftijd, niet laten liggen maar ik zal Club van nabij blijven volgen.”

Claudemir tekent, na afleggen van medische tests, een contract bij Al-Ahli en reist morgen naar hun oefenstage in Oostenrijk.

We wensen Claudemir heel veel succes bij zijn nieuwe uitdaging! 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in