River Woods: Blauw-Zwart op het veld en in de tribune

Club Brugge is al geruime tijd een belangrijke sportmarketingpartner in de geschiedenis van River Woods, dat al enkele jaren de officiële ‘outfitter’ van Blauw-Zwart is. Deze zomer kwamen de 2 merken met een speciaal ontworpen collectie, die je kan ontdekken in de River Woods Corner van de Club Shop.

River Woods X Club Brugge

River Woods is sinds 1995 uitgegroeid tot een ‘upscale’ lifestyle label, een universeel verhaal over vriendschap, familiebanden en ‘joie de vivre’ vertelt. De mix van Amerikaanse sportswear met Europese elegantie tekent de contouren van een casual chic stijl die vandaag wereldwijd aansluiting vindt.

 

Het gebruik van hoogwaardige materialen en de drang naar vakmanschap zijn inherent aan topsport. Daarom ondersteunt River Woods een selecte groep prestigieuze toernooien, spelers en organisaties in diverse disciplines van de topsport. Zo ook Club Brugge.

 

De samenwerking omvat naast de creatie van de officiële en gepersonaliseerde spelers-tenues ook een uitgebreide supporterscollectie, speciaal ontworpen door River Woods. Wil je die collectie leren kennen? Kom dan naar de Club Shop, waar sinds deze zomer een River Woods Corner staat. Of neem een kijkje op clubshop.be!

River Woods Collection

Related articles