zondag 17 maart 2019 20:30

Ruud Vormer: “Dat hadden we niet verwacht”

Ruud Vormer had de 1-2 nederlaag van Club in eigen huis niet ingecalculeerd. Club speelde pas na de rust op niveau, maar benutte de kansen niet.

“Neen, deze 1-2 nederlaag hadden we natuurlijk niet verwacht”, sprak de Clubkapitein achteraf. “De coach had ons nochtans genoeg verwittigd dat Moeskroen niet zomaar een ploegje was en dat hebben we aan den lijve ondervonden. Zeker in de eerste helft speelden we onder ons niveau. We kwamen bijna steeds een stap te kort, konden amper een kans creëren en toen Moeskroen dan ook nog 0-1 voor kwamen te staan, wisten we dat we nog een heel moeilijke avond voor de boeg hadden.”

 

Toen er naar een reden gevraagd werd van de zwakke eerste helft, had Ruud Vormer ook geen gepast antwoord. “Neen, voor de eerste heel zwakke 45 minuten heb ik geen verklaring, maar dan zie je in de tweede helft dat we  wel druk kunnen zetten en toen we met de goal van Siebe (Schrijvers, nvdr) op 1-1 kwamen dacht ik echt dat we erop en erover zouden gaan. Jammer voor ons maar het waren integendeel de bezoekers die scoorden en dat was een serieuze tik. Ja, zo zie je maar dat voetbal echt onvoorspelbaar is hé. Neem het van mij aan dat dit Moeskroen een heel sterk elftal is, maar normaliter moeten wij hier altijd winnen en zeker als je het aantal kansen bekijkt. Het verschil met leider Genk bedraagt straks vier punten en daarom wordt de eerste week van de play-offs van groot belang.” (FDC)

Ruud Vormer: “Dat hadden we niet verwacht”
Ruud Vormer: “Dat hadden we niet verwacht”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in