zondag 23 februari 2020 17:45

Ruud Vormer: “Dit zijn opnieuw drie dure punten”

Ruud Vormer was tegen Charleroi toe aan zijn 200ste wedstrijd in de Jupiler Pro League. De Nederlander ging zoals steeds voorop in de strijd en hield er zelfs een gekloven wenkbrauw aan over.

“Ja, mooie souvenir hé”, opende de Clubkapitein zijn perspraatje. “Maar die jongen kon daar echt niks aan doen. We gingen allebei in duel en hij raakte mij per ongeluk met zijn elleboog, vandaar die draadjes boven mijn linkeroog. Hechten, naaien en doorvoetballen, zo simpel is het. Ja, de wedstrijd zelf had eigenlijk weinig om het lijf, vond ik. We speelden niet top, maar dit zijn opnieuw drie dure punten die we met deze 1-0 overwinning weten te behalen. We lopen ook weer uit op enkele van onze achtervolgers, dus kunnen we alleen maar tevreden zijn.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Éder Balanta had het eerder over het feit dat Club een vermoeide indruk gaf. “Ja, ik begrijp hem wel hoor”, knikte Vormer . “Maar het gaat volgens mij vooral over de moeilijkheidsgraad waarmee we onze laatste wedstrijden hebben gewonnen. Voor Nieuwjaar speelden we alleszins een stuk zwieriger, maar nu draait het iets minder, vinden we moeilijker de weg naar doel, enzovoort. Vandaar dat ik zeg dat in deze fase van de competitie enkel en alleen de punten tellen. Over de consternatie van de zogezegde duwfout van Dennis die ons doelpunt vooraf ging, is helemaal niets van. Dennis deed helemaal niets, maar die verdediger ging zelf helemaal in de fout en liet zich totaal in de luren leggen. Nee, daar was echt niks aan de hand hoor. Komende donderdag naar Manchester United, dan zondag naar Genk, daarvoor ben je natuurlijk voetballer geworden om dergelijke wedstrijden te kunnen spelen.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in