dinsdag 24 november 2020 23:30

Ruud Vormer: “Dortmund was een maatje te groot”

Ruud Vormer erkende dat Dortmund vandaag te sterk was voor Club Brugge. Borussia won met 3-0. Blauw-Zwart moet nu de focus leggen op de twee resterende matchen om zo de derde of eventueel nog de tweede plaats in de groep te bemachtigen.

“Moeilijk te zeggen of er meer in zat vanavond”, gaf de Brugse kapitein mee na de wedstrijd. “Ik denk het niet, Dortmund was gewoon een maatje te groot. Maar dat is niet erg, we moeten gewoon doorgaan. We hebben ons spel laten zien, want qua balbezit was het af en toe goed. Alleen maakt Dortmund die eerste goal snel en dan loop je weer achter de feiten aan. Terugkomen van een 2-0 achterstand na de eerste helft is heel lastig. Maar naar mijn gevoel hebben we nog aardig voetbal laten zien. Wij moeten gewoon zaterdag op Moeskroen weer dit voetbal laten zien, maar dan met de drie puntjes.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Vormer kwam in beide helften zelf bijna tot scoren. “Ik kon net niet bij die voorzet in de tweede helft en voor de rust ging mijn schot net naast. Dat kan gebeuren, je moet schieten hé. Volgende week woensdag moeten we zeker winnen. Bij winst doe je een gouden zaak. Het wordt een hele belangrijke pot tegen Zenit. Misschien zit er nog meer in, maar dan moet je op Lazio ook winnen. Voetbal is heel apart, maar we gaan ervoor. Alles is nog mogelijk. Een tweede plek zit er mogelijk nog in, maar dan moeten we het eerst nog laten zien." (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in