Ruud Vormer: “Een fantastisch moment met mijn vader”

Ruud Vormer hield de hoop er nog in bij een 2-1 stand, maar een tweede tegentreffer zorgde voor een onoverbrugbare voorsprong van Standard.

Text: 

“We speelden geen slechte wedstrijd. We scoorden vanavond wel weer drie doelpunten en daarom geloofden we er in voor de wedstrijd. Het kan hier wel eens spoken. Maar als je zo weer 0-1 achter komt en dan nog eens op een hoekschop. Ik had geen idee wat er gebeurde, ik zag hem alleen binnenkoppen aan de tweede paal. Zo is het moeilijk om je mentaal terug op te laden. Er is altijd die hoop, maar uiteindelijk houdt die wel eens op. Het werd wel 2-1 via Hans en Abdou, maar na die 2 -2… Het werd vreselijk hoe ze speelden. Ze bleven lang liggen, rekten de tijd. We hebben het echter verpest in de heenwedstrijd. Zo was het vandaag hier moeilijk.”

Ruud Vormer, in overleg met Hans Vanaken
Ruud Vormer, in overleg met Hans Vanaken

Voor de match kreeg Ruud Vormer de Gouden Schoen uit de handen van zijn vader. “Dat was een mooi moment. Ik wist het echt niet. Ik belde vanmiddag nog met hem en hij was gewoon thuis. Drie uurtjes rijden naar hier. Dat is een fantastisch moment, er kan hier maar weinig tegenop. Gisteren kreeg ik hem van Van Gaal en vandaag van mijn vader. Beter kan niet. Ook het spandoek van de supporters zorgde voor een kippenvelmoment.” (KN)

Related articles