Ruud Vormer: “Heb echt genoten van onze prestatie”

Club won oververdiend met 3-0 de zogenaamde Slag om Vlaanderen en vooral de manier waarop maakte indruk. Exponent van het huidige Blauw-Zwart was kapitein Ruud Vormer, die voor het eerste Brugse doelpunt zorgde.

Text: 

“Ik heb echt genoten van Club Brugge vanavond”, waren de eerste woorden van de Clubkapitein achteraf. “We bleven niet alleen negentig minuten lang volle bak doorgaan, maar ook de eerste vijfentwintig minuten waren we heel sterk. Als we op deze manier de rest van Play-Off 1 kunnen afwerken, dan denk ik dat we niet ver van onze tweede opeenvolgende titel zullen eindigen. Ik las afgelopen weekend in de krant dat we er klaar voor waren en ik denk te mogen stellen dat het niet alleen bij woorden gebleven is. Ik had de afgelopen week een zeer goed gevoel op training en dat heeft zich duidelijk vertaald in deze wedstrijd tegen AA Gent.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Club speelde inderdaad een beresterke wedstrijd waarbij het gevaar van alle kanten kwam. “Ik denk dat we daarnet niet alleen vanop de flanken heel goed voor de dag kwamen, maar dat we eigenlijk van overal de bezoekers onder druk zetten. Ik weet natuurlijk ook wel dat het pas de eerste wedstrijd was van Play-Off 1, maar ik hoop dat we komende donderdag een even sterke wedstrijd op Anderlecht kunnen spelen. Dan maken we volgens mij eindelijk eens een kans om daar drie punten te pakken. Het reilen en zeilen van onze coach na het seizoen is een zaak voor onze bazen. Wij willen maar één ding en dat is liefst opnieuw kampioen spelen.” (FDC)  

Related articles