Ruud Vormer: “Het veld was een knollentuin”

Ruud Vormer vocht heel wat duels uit tegen Standard. Een kwartier voor tijd kreeg de Nederlander nog een prima kans, maar zijn schot met links ging naast.

Text: 

“Het was een moeilijke match”, aldus Vormer. “Het spel ging over en weer. Zij hadden kansen en wij ook. Technisch was het niet top, maar dit veld was een ramp om op te voetballen. Het leek wel een knollentuin. Tegen Standard is het altijd hard tegen hard. We willen altijd winnen en doen daar alles voor. Het voetbal loopt momenteel wat minder, maar we hebben niet verloren, dus dat is een opsteker. We mogen trots zijn op elkaar. We hebben nog altijd maar één keer verloren. We zijn goed bezig. Die negen punten voorsprong lijkt veel, maar dat mogen er gerust nog wat meer worden de komende weken.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

De Brugse kapitein kreeg van scheidsrechter Visser ook een gele kaart, na een opstootje met Obbi Oulare. “Het was een rare kaart die ik kreeg. Het was mijn vierde, maar echt een stomme kaart. Soms begrijp ik die scheidsrechters niet. Af en toe moeten ze het spel gewoon laten doorgaan.” (SF)

Related articles