Ruud Vormer: “Leuk voetballen in die fantastische sfeer”

Ruud Vormer kon terugblikken op een uitstekende teamprestatie. De Nederlander keek ook al vooruit naar de wedstrijd van komende dinsdag in en tegen Real Madrid.

Text: 

“Het was heel leuk om hier te voetballen in een fantastische sfeer. Het was echt heel goed vandaag. Ook toen ze nog met elf op het veld stonden, want toen kregen we ook al veel kansen. Jammer dat we het niet vroeger konden afmaken. We hadden heel veel beweging in het team en verdedigend stond het ook als een huis. De tweede helft hebben we het uiteindelijk goed gedaan en de wedstrijd beslist.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Komende dinsdag zal Club Brugge het tegen Real Madrid ongetwijfeld een pak lastiger hebben. “Ik kijk er enorm naar uit, spelen in Bernabeu. Daar zit je toch al mee in je hoofd gedurende die tweede helft, hoor. Ik ben benieuwd hoe wij daar zullen mee omgaan en daar gaan voetballen. We gaan sowieso uit van ons eigen spel. Wie weet wat er mogelijk is met onze snelle mannen vooraan. Maar het blijft wel Real Madrid hé, met fantastische spelers. Momenteel hebben we nog geen analyse gehad over Real, omdat Mechelen eerst op het programma stond. Maar we gaan hen toch proberen pijn te doen, dat kan ook hé. Er zijn daar al kleinere ploegen iets gaan rapen, maar daarvoor zal het goed moeten staan bij ons.” (MDK)

Related articles