woensdag 28 oktober 2020 23:30

Ruud Vormer: “We hadden meer verdiend”

Ruud Vormer nam tegen Lazio zijn basisplaats weer in. De Brugse kapitein zag hoe Club na rust dicht bij een tweede treffer kwam, maar toch moest Blauw-Zwart genoegen nemen met een punt.

“Het is moeilijk te zeggen dat we tevreden mogen zijn met een gelijkspel. Ik had de indruk dat we meer hadden verdiend vandaag. We waren beter en fysiek sterker. Alleen moet het balletje goed vallen, net als vorige week op Zenit. Daar viel hij wel en hier blijft het 1-1. Jammer dat we vandaag de kansen niet konden afwerken. Het lukt niet altijd. Vorige week zat hij wel en nu is het een gelijkspel. Het zegt ook veel dat we niet tevreden zijn met het 1-1 gelijkspel tegen Lazio, want je wil altijd meer.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Bij Lazio ontbraken er enkele toppers. “Tuurlijk hebben we erover gesproken in de groep dat er topspelers als Luis Alberto en Immobile ontbraken. Dat is goed voor ons, dat zijn twee goede spelers. Maar toch, de jongens die er vandaag op stonden, kunnen ook aardig ballen. Volgende week ontvangen we nu Dortmund thuis. Dat is toch een heel goed elftal. Het gaat weer een mooie wedstrijd worden. En hopelijk kunnen we dan wel drie punten pakken.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in