Ruud Vormer: “We hebben dik verdiend gewonnen”

Ruud Vormer leek op het uur Club op voorsprong te brengen, maar zijn poging werd op de lijn gered door Buta. Dankzij Gouden Schoen Vanaken pakte Blauw-Zwart uiteindelijk toch een verdiende overwinning.

Text: 

“Ik denk dat we een heel sterke partij hebben neergezet”, opende de Clubkapitein zijn perspraatje. “Er was maar één ploeg die aanvallende intenties had en dat was Club. Het was wel heel lang wachten op die 1-0, maar we hebben dik verdiend gewonnen. We waren duidelijk de betere ploeg over de negentig minuten, al liep het zoals verwacht wel wat moeizaam. Nu, moeizaam of niet, voor ons tellen enkel de drie punten en dat is het allerbelangrijkste.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Of de bal van Hans Vanaken nu wel of niet de doellijn overschreden had, kon ook Vormer niet bevestigen. “Van waar ik stond kon ik onmogelijk zien of die bal achter de doellijn was. Ik hoorde zonet dat er twijfel was, maar zelf heb ik de fase nog niet kunnen herbekijken, dus ik weet het echt niet. Nu, het is wel zo dat er bijna elke speeldag discussie is en dat zal na deze wedstrijd weer niet anders zijn. Al bij al ben ik hartstikke blij dat we hebben gewonnen, wat ons toch weer wat meer vertrouwen moet geven voor de komende opdrachten. Ik ben ook blij met de komst van onze nieuwe spits Michael Krmenčík. De taal is nog wat moeilijk, maar hij heeft nu al laten zien dat hij zeker een aanwinst kan zijn voor ons.” (FDC)

Related articles