Visual menu

zondag 19 mei 2019 21:30

Ruud Vormer: “Wilden alles geven voor de fans en de coach”

Het werd zoals verwacht een pittige partij tegen Antwerp, maar Club kon in de slotminuten toch nog een 1-2 achterstand ombuigen in een 3-2 overwinning. Een deugddoende overwinning waar ook Ruud Vormer erg blij mee was.

“Je weet als je tegen Antwerp speelt dat het een harde wedstrijd zal worden”, aldus de Brugse kapitein. “En dat is ook nog maar eens bevestigd. Of het echt verdiend is weet ik niet, al hadden we voor de rust eigenlijk al de klus kunnen klaren. Toen ze in de tweede helft 1-2 voor kwamen te staan, dacht ik dat we de zaken niet meer zouden kunnen rechttrekken. Natuurlijk gaf de gescoorde penalty van Jelle (Vossen, nvdr) ons weer hoop en in de slotminuten konden we dan toch nog de 3-2 scoren en waren ze eraan voor de moeite. Uiteraard was het voor ons moeilijk voetballen met vooral een onuitgegeven verdediging, maar ik vind dat Rits en Decarli het vrij goed hebben gedaan.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Er stond voor Club Brugge niets meer op het spel, maar daar ging de Nederlander niet mee akkoord. “Zo dachten wij niet hoor”, aldus Vormer. “Wij wilden er voor onze trouwe supporters zeker nog iets van maken en daarvoor alleen al ben ik blij dat we alsnog konden winnen van Antwerp. En uiteraard wilden we ook voor onze coach nog eens alles geven. Het afscheid zal toch wel een beetje pijn doen, want samen met Ivan Leko en de technische staf hebben we toch heel wat bereikt de afgelopen twee jaar.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in