Ruud Vormer: "Volgende week volle bak!"

Kapitein Ruud Vormer was zichtbaar opgelucht na de krappe zege tegen AA Gent. Club moest wroeten tot de laatste seconde, maar pakte wel de drie punten.

Text: 

"Dit is gewoon een heel belangrijke zege", ging de Nederlander van start. "Het hoefde niet echt mooi te zijn. Gewoon 0-1 en boeken toe. Het enige dat nu telt, is dat we punten pakken. Al de rest maakt niet uit. Het is natuurlijk wel leuk dat we hier de volle buit bakken op Gent, want we weten dat het hier altijd moeilijk is. Er waren ook weer enkele VAR-momentjes, maar wat kan ik daarop nog zeggen. Hun afgekeurde goal bleek duidelijk en die van ons was blijkbaar nipt, maar het zij zo."

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Volgende week wacht de topper tegen leider Genk. "Volgende week moeten we gewoon opnieuw volle bak! We weten dat het een hele belangrijke is en dat leeft wel in de kleedkamer. We moeten gewoon die drie punten pakken en dan zien we wel wat er nog mogelijk is. Je weet nooit dat ze dan beginnen twijfelen en dat wij daarvan kunnen profiteren. Ze mogen absoluut geen kampioen worden op ons veld, maar wij moeten gewoon naar onszelf kijken. We kunnen namelijk ook nog kampioen worden en daar moeten we op focussen. Eigenlijk is het wel wat gek, want met 16 op 21 spelen we tot nu toe fantastische Play-Offs. Zo'n resultaat hebben we nog nooit gehaald, maar Genk speelt nu eenmaal ook uitstekende Play-Offs. Dat maakt het op zich ook wel leuk en heel spannend." (TM)

Related articles