Ruud Vormer: "We moeten efficiënter zijn"

Ruud Vormer zag een onmondig Club aan het werk tegen Beerschot. Blauw-Zwart verloor met 0-1 en start het seizoen met een magere drie op negen.

Text: 

“Het liep mis bij het scoren, we scoren te weinig”, baalde Vormer na de wedstrijd. “We hebben heel veel kansen gehad om het af te maken, maar het gebeurde niet. Toen we 0-1 achter kwamen, plooide Beerschot helemaal terug net als in handbal. Ze namen hun tijd, maar de 0-1, die staat er weer. Ze hebben het goed gedaan, Beerschot heeft hun spel gespeeld. Maar dat is onze speelstijl niet, we moeten gewoon scoren. We moeten efficiënter zijn. Als dat terug is, dan komt het allemaal wel weer terug.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Spelen in een leeg Jan Breydel is geen voordeel voor Club. “Ja, een leeg stadion maakt ook wel het verschil voor ons. Als het volle bak was hier, dan is het een ander verhaal. Maar dat is al enkele maanden zo, we moeten er maar aan gewend zijn. We hebben zo zeker onze start gemist. Het is niet goed genoeg na een drie op negen. Gelukkig is het nog een lang seizoen en we gaan alles wel weer goed maken. Toch ben ik ben wel iets bezorgd. Twee keer thuis verliezen is niets voor ons, Club verliest niet zo vaak thuis. Maar we gaan het wel omdraaien.” (KN)

Related articles