donderdag 24 november 2022 09:45

Schrijf je in voor de Basecamp Run

Wil jij ons Belfius Basecamp op een unieke manier ontdekken? Dan is dit jouw kans! De Club Brugge Foundation organiseert een belevingsloop door ons oefencomplex in Westkapelle ten voordele van het goede doel.

Op zondag 27 november kunnen alle Blauw-Zwarte fans kennis maken met het Belfius Basecamp. Je loopt of wandelt op eigen tempo langs een uitgestippeld parcours van 1891 meter doorheen het oefencomplex waar Ferran Jutglà dagelijks ballen tegen de netten trapt en waar Hans Vanaken van zijn lekker ontbijt geniet.

De eerste wave lopers starten om 11u00 aan hun parcours. Om 14u00 staat de laatste startwave op het programma. Er zal een aangepaste route uitgestippeld worden voor mensen in een rolstoel of mensen die niet in staat zijn om trappen te doen.

Inschrijven kost €10 in voorverkoop. Alle opbrengsten gaan integraal naar de sociaal-maatschappelijke projecten van onze Club Brugge Foundation. Klik hier om je in te schrijven!

Elke deelnemer ontvangt na afloop ook een unieke Club Brugge buff die door Onyedika & Nielsen alvast getest én goedgekeurd werd!

 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in