dinsdag 3 januari 2023 10:00

Schrijf je in voor het paaskamp van Club NXT

Ben jij een jongen of meisje tussen de 5 & 12 jaar en wil jij je tijdens de komende paasvakantie volledig uitleven met het leukste spelletje dat er is? Dan zijn de voetbalkampen van Club NXT écht iets voor jou! Zien we jou op Jan Breydel tussen maandag 3 & vrijdag 7 april 2023?

Tijdens de sportkampen (zonder overnachting) besteedt Club NXT veel aandacht aan technische vaardigheden en motorische ontwikkeling. Bij dit alles staat fun steeds centraal. Naast de voetbaltrainingen organiseert Blauw-Zwart ook alternatieve activiteiten en op vrijdag is er de apotheose van een leuke week!

Inschrijven voor het paaskamp kan vanaf nu via mail naar sportkampen@clubbrugge.be. Deze gegevens hebben we van jou nodig:
- Naam, voornaam & geboortedatum van het kind
- Het volledige adres
- Gsm- en/of telefoonnummer
- Naam huidig aangesloten ploeg

De sportkampen worden begeleid door jeugdtrainers van Club Brugge en leraren lichamelijke opvoeding. De trainingen gaan telkens door van 9u00 tot 16u00. Tijdens de middagpauze nuttigen de deelnemers hun eigen lunchpakket. Er is (met uitzondering van maandagochtend en vrijdagavond) steeds opvang voorzien vanaf 8u tot 17u.

Nog vragen of meer informatie nodig? Mail dan naar Bert Hoste of Patrick De Baets via sportkampen@clubbrugge.be

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in