woensdag 23 maart 2022 17:00

Schrijf je in voorverkoop in voor de Stadium run en win een isagenix pakket

Na twee voorgaande geslaagde edities organiseert Club Brugge Foundation zaterdag 26 maart 2022 de 3de editie van de Club Brugge Foundation Stadium Run. Loop tijdens 2 afstanden - de 1891M Kids Run & Walk en de Isagenix 5 km Fun Run - doorheen enkele bijzondere plaatsen van het Jan Breydelstadion die anders niet toegankelijk zijn, zoals de perszaal, de kleedkamer van de A-kern, de spelerstunnel en het hoofdveld.

Win een pakket ter waarde van €85

Iedereen die zich op in voorverkoop heeft ingeschreven voor de Stadium Run maakt kans om één van de 20 Amped pre- en post-workout pakketten van partner Isagenix te winnen. Een pre-workout om je voldoende energie te geven tijdens het sporten en een post-workout speciaal ontworpen om spierherstel te stimuleren en spierpijn te verlichten.

Wil jij je nog inschrijven voor de Stadium Run en kans maken op één van deze pakketten? Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in! De voorverkoop loopt nog tot en met 25 maart 23u59.

De gelukkige winnaars maken we zaterdag tijdens de Stadium Run bekend en kunnen hun prijs op het podium komen ophalen. Veel succes!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in