woensdag 15 december 2021 11:00

Scoor een transfer naar Daikin

Ben jij gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft, en wil je aan de slag in een omgeving die bruist van de technologische innovatie? Bij Daikin werken ze elke dag aan de energieoplossingen van morgen - zo maken ze dagelijks duizenden levens comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer. Wil je deel uitmaken van een gezond bedrijf dat leider is in duurzame klimaatoplossingen voor zowel industrieel, commercieel als residentieel gebruik?

Bij Daikin kan je rekenen op een afwisselende job, bij een internationale marktleider, die mensen stimuleert om te groeien en samen te werken. Vanaf je start kan je rekenen op grondige interne training en intensieve ondersteuning en een competitief salaris dat wordt aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Ben jij commercieel of technisch aangelegd en heb je ervaring in de HVAC sector ? Lijkt het je wat om bij Daikin te werken? Ben je benieuwd wat je carrièremogelijkheden kunnen zijn bij Daikin? Ben je geïnteresseerd in de job? Stuur dan je cv naar hrm@daikin.be

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in