dinsdag 31 januari 2023 17:15

Segaf, onze Gameday Partner voor Union!

Segaf is onze Gameday Partner voor de kraker tegen Union en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke Sideline Experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Lees nu alles over het Belgische familiebedrijf, gespecialiseerd in poorten en toegangscontrole!

Draaipoort of schuifpoort nodig? Nieuw hekwerk? Een omheining? Dan bent u bij de vakmannen van Segaf aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1931 kun je bij het Belgisch familiebedrijf rekenen op een straffe service, topkwaliteit en ongeziene snelheid en dat zowel voor particulieren als overheid en industrie.

Focus op volledig ontzorgen

Geen gedoe, maar professionele oplossingen. De slagzin springt meteen in het oog als je de website van Segaf openklikt. Het zijn geen loze woorden, want de focus van de stielmannen van Segaf ligt op het volledig ontzorgen van de klant: van een overzichtelijke offerte, tot een duidelijke planning van de werkzaamheden en jaarlijks onderhoud van de installatie. Segaf neemt steeds het totaalpakket van je nieuwe poort, omheining of hekwerk voor zijn rekening.

Segaf is niet alleen voor de afsluiting van je tuin de juiste keuze, maar ook voor complexe opdrachten met toegangscontrole en automatisatie. De vakmannen van Segaf, met hoofdzetel in Kortemark, zijn elke dag opnieuw met 15 ervaren montageploegen op stap om jouw project te realiseren, in verschillende stijlen en maten en steeds volgens uw budget.

Ook benieuwd naar de kwalitatieve poorten, hekwerken en afsluitingen van Segaf? Bezoek hun website en ontdek alle indrukwekkende referenties!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in