donderdag 16 juni 2022 16:15

Seizoen ’22-’23 wordt op gang getrapt!

We zijn nog maar net uitgefeest en het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Naar jaarlijkse traditie starten we ook nu met de medische en fysieke testen. Vandaag en morgen worden de spelers in groepjes verwacht in het ziekenhuis en in het Basecamp om het beste van zichzelf te geven.

Blauw-Zwart start de voorbereiding met 28 spelers. 

15 spelers uit de A-kern startten vandaag: Ruud Vormer, Clinton Mata, Federico Ricca, Stanley Nsoki, Antonio Nusa, Ferran Jutgla, Bjorn Meijer, Lynnt Audoor, Ibe Hautekiet, Senne Lammens, Noah Mbamba, Owen Otasowie, Cisse Sandra, Nick Shinton, Abakar Sylla. Mats Rits werkt een individueel programma af.

Tijdens de voorbereiding wordt de kern aangevuld met 11 ‘stagiairs’ van Club NXT: Sem Audoor, Denzel De Roeve, Arne Engels, Henri Maton, Lukas Mondele, Kyriani Sabbe, Mathis Servais, Jorne Spileers, Chemsdine Talbi, Romeo Vermant & Kiany Vroman. 

Komende maandag is er dan de eerste training onder leiding van de nieuwe trainersstaf. Op 25 juni volgt de eerste oefenpot tegen Thes Sport. Het volledige schema van de voorbereiding vind je hier. Ondanks dat alle matchen in het Basecamp achter gesloten deuren worden gespeeld, kan jij de confrontaties met o.a. Lierse, Beerschot en Utrecht live volgen via YouTube of Facebook.

Onze 13 internationals sluiten op 4 juli aan bij de start van de stage in Wageningen: Tajon Buchanan, Charles De Ketelaere, Jack Hendry, Noa Lang, Brandon Mechele, Simon Mignolet, Denis Odoi, Loïs Openda, Daniel Pérez, Andreas Skov Olsen, Eduard Sobol, Eder Balanta & Hans Vanaken. Ook Kamal Sowah sluit later aan.

Van 4 tot 9 juli is er de jaarlijkse oefenstage in het Nederlandse Wageningen met op de slotdag de oefenwedstrijd tegen FC Kopenhagen. Ook die wedstrijd is achter gesloten deuren, maar zal wel live uitgezonden worden mét deskundig commentaar.

Op 17 juli zien we elkaar voor het eerst terug in het Jan Breydelstadion om 18u00 voor de Supercup tegen KAA Gent.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in