Seizoen Club Brugge Vrouwen van start

Na de dubbele promotie vorig seizoen, trappen de Club Brugge Vrouwen dit weekend hun seizoen op gang. Met een thuiswedstrijd tegen Svetla Melsele, waarbij Timmy Simons de aftrap geeft, begint zaterdag het echte werk voor de A-ploeg.

De A-ploeg, die promoveerde naar Eerste Klasse, mikt op een plaats in de top 5 na een uitstekende voorbereiding. Coördinator Evie Beyers, Sportief Manager Leo Van der Elst en T1 Ingrid De Rycke werken met een groep van 19 vrouwen aan die doelstelling:

 

Silke Ampe, Silke Choteau, Talitha De Groote, Elle Decorte, Sharon Desaever, Katinka Dubois, Charlotte Laridon, Barbara Lezy, Ellen Martens, Ianthe Meersschaert, Julie Meseure, Femke Schamp, Ellen Stichelbaut, Febe Vanhaecke, Larissa Van Hulle, Julie Vankeirsbilck, Amelie Verbeke, Saar Verdonck, Raquel Viaene.

 

Wil je er zaterdag bij zijn? Kom dan zeker langs naar terrein 6 naast het Jan Breydelstadion en geniet dankzij de supportersfederatie – die samen met Timmy Simons de aftrap zullen geven – van een hapje en een drankje naast het veld. De aftrap is gepland om 14u!

 

Ook de B-ploeg trapt zaterdag hun eerste seizoen in Tweede Klasse op gang. Om 14u00 spelen ze op terrein 4 van het Jan Breydelstadion tegen Wuustwezel. Voor de B-ploeg wordt gemikt op een plek in de linkerkolom.

Related articles