Visual menu

maandag 8 april 2019 23:45

Siebe Schrijvers: “Fantastische prestatie van de hele ploeg”

Siebe Schrijvers rondde kort na de openingsgoal een perfecte counter af, waarna de organisatie van Standard compleet gebroken was. De Limburger speelt de laatste maanden op erg hoog niveau.

“Het was een fantastische prestatie van de hele ploeg. In het begin hadden we wel even moeite met de organisatie van Standard. Het blijft een goede ploeg, maar met die eerste goal kregen ze een mentale tik. Daarna gingen we gewoon verder op ons elan. Als je dan met 3-0 kan rusten, is de wedstrijd al gespeeld. Die owngoal was wel van cruciaal belang. We zetten hoge pressing en het is een verdiende overwinning voor ons geworden.”

Siebe Schrijvers
Siebe Schrijvers

Siebe Schrijvers scoorde vanavond zijn twaalfde van het seizoen. “Twaalf goals al, de cijfers zijn alvast goed. Maar ik ben tevreden met de drie punten en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen. Iedere match zijn die drie punten belangrijk. Er zijn twee à drie favorieten voor de titel, maar de weg is nog lang. We hebben alvast twee fantastische thuismatchen achter de rug en we behaalden een historische zege op Anderlecht. Dat is een goede start. We weten ook dat we een sterke bank hebben die klaarstaat. Hopelijk kunnen we op Genk ons eigen spel spelen. Het wordt een moeilijke wedstrijd want Racing Genk is ook een machine.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in