Siebe Schrijvers: “Hier droomde ik stiekem van”

Siebe Schrijvers speelde een sterke partij tegen Racing Genk en slaagde er na de rust ook in om te scoren tegen zijn ex-ploeg.

Text: 

“Ik denk dat Genk heel goed aan de wedstrijd begonnen was, met het eerste doelpunt als gevolg. De tweede helft zijn we een pak beter gestart, waardoor Genk er niet meer echt uit kwam. Het was vooral een wedstrijd van momenten. Op sommige momenten waren zij de betere en op andere momenten weer wij. Al maakten wij misschien wel het meest aanspraak op de overwinning, aangezien wij toch wel de beste kansen hadden. Ik denk niet dat er veel ploegen zijn die Genk thuis zo kunnen achteruit drukken”

Siebe Schrijvers
Siebe Schrijvers

Schrijvers blikte tevreden terug op zijn doelpunt. “Ik droomde er stiekem van voor de wedstrijd, en ben dan ook heel blij dat het uitkwam. Aangezien Club het niet verdiende om te verliezen, was het ook een belangrijk doelpunt. Het was speciaal hier te scoren op Genk, al heb ik totaal geen revanchegevoelens.“

 

De Limburger keek ook al vooruit naar dinsdag. “De wedstrijd tegen Monaco is heel belangrijk. Dat weet iedereen binnen de club. We zijn gebrand om drie punten te behalen tegen een rechtstreekse concurrent in de Champions League. We zullen snel moeten recupereren, maar kunnen alvast met een goed gevoel toeleven naar dinsdag.” (VM)

Related articles