Siebe Schrijvers: “Ik ben blij met deze kans”

Siebe Schrijvers verscheen aan de aftrap en bedankte de coach voor het vertrouwen met een assist. Na een prachtige actie bediende de Limburger Okereke en die schoof de 3-0 voorbij Bruzzese.

Text: 

“We zijn nooit in de problemen gekomen. Dit was een hele positieve avond voor ons. Ik ben blij met deze kans. Ik geef alles wanneer ik speel en vandaag was dat niet anders. Ik probeer beslissend te zijn en dat is gelukt met een assist. Verdedigend staat we heel goed. Er moet een blok staan met onze hoge pressing. We proberen zo weinig mogelijk doelpunten tegen te krijgen en normaal gezien scoren we altijd wel een goaltje. Ja, er werden wat kansen gemist, maar 3-0 is niet slecht. Na de rust moesten we er nog eentje binnen duwen. Zo gaat hun vertrouwen omlaag. Maar we mogen niet klagen met deze uitslag.”

Siebe Schrijvers
Siebe Schrijvers

Woensdag wacht de topmatch tegen PSG. “Het vertrouwen is er, maar PSG is uiteraard een ploeg met enorm veel kwaliteiten. Dat zagen we al in de thuismatch. Het is nu zaak om goed te recupereren en honderd procent te zijn voor die match. We weten wat ons te wachten staat. De komende dagen bespreken we de aanpak en gaan we ze grondig analyseren. Mbappé is niet de enige speler om in de gaten te houden, er loopt veel talent in die ploeg. Maar we geloven erin. Op Madrid hebben we getoond dat we tegen zo'n grote ploegen iets kunnen tonen. Waarom niet dus?” (KN)

Related articles