zondag 17 maart 2019 20:30

Siebe Schrijvers: “Nu rechttrekken in de Play-Offs”

Siebe Schrijvers scoorde de verdiende gelijkmaker in de tweede helft, maar moest toezien hoe Moeskroen nog met de drie punten ging lopen.

“Een klote gevoel hé”, vertelde Siebe Schrijvers na de match. “Ikzelf vond het zeer zwak. We kwamen te laat, geen enkele tweede bal was voor ons. In de tweede helft was het beter en hebben we meer kansen gehad. Die mogelijkheid in de eerste helft van mij moest erin. De keeper kwam groot uit, ik wilde hem chippen. Achteraf gezien had ik het beter gedaan, maar het ging snel op dat moment. In de tweede helft waren we goed gestart, hadden we de kansen en stond het publiek erachter. En dan pakken we die goal terug.”

 

Moeskroen is dit jaar wel de ploeg in vorm. “We hadden hun resultaten op een rijtje gezet en we wisten dat ze veel kwaliteiten hebben. De kansen die ze hadden, hebben ze dan ook afgewerkt. De eerste helft was de minste van het hele jaar. Als je thuis tegen Moeskroen speelt, dan verwacht je de drie punten. De kloof ging kleiner geworden zijn vandaag. Nu hebben we wat tijd om rust te pakken, te recuperen en klaar te zijn voor de Play-Offs. Er zijn alvast meerdere favorieten. We hebben al gezien dat zelfs de zesde nog kan meedoen. Van de top zes is hier niemand komen winnen en in topwedstrijden staan we er. We hadden toch meer punten moeten halen, dan stonden we gelijk of boven Genk. Dat is gewoon zonde en dat moeten we nu rechttrekken in de Play-Offs.” (KN)

Siebe Schrijvers: “Nu rechttrekken in de Play-Offs”
Siebe Schrijvers: “Nu rechttrekken in de Play-Offs”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in