Visual menu

zondag 31 maart 2019 21:30

Siebe Schrijvers: “Ook voor die rode kaart waren wij sterker”

Club speelde met veel overgave en won uiteindelijk oververdiend van AA Gent. Siebe Schrijvers zette na enkele minuten meteen de toon met een loeihard schot op de deklat.

“We speelden een heel sterke wedstrijd”, sprak de Limburger vlak na de wedstrijd. “Ik denk toch te mogen zeggen dat we ook al voor die rode kaart de beste ploeg waren. We hadden in de eerste twintig minuten immers genoeg kansen om Gent al uit te tellen. De 2-0 ruststand was eigenlijk een heel karige beloning voor ons goede spel in de eerste 45 minuten. Natuurlijk was het met een fijn gevoel dat we naar de kleedkamer stapten. Na de pauze wisten we dat we zo vlug mogelijk een derde doelpunt moesten maken om Gent schaakmat te zetten. Gelukkig lukte dat ook.”

Siebe Schrijvers
Siebe Schrijvers

Voor velen zal de uitsluiting van Vadis Odjidja bij Gent spelbepalend geweest zijn, maar Schrijvers was het daar niet helemaal mee eens. “Natuurlijk was dit voor Gent een serieuze aderlating, maar ik denk dat ons tweede doelpunt vlak na die rode kaart de echte nekslag was voor de bezoekers. Toen kwam het er voor ons op aan om hen niet meer in de wedstrijd te laten komen. Akkoord, we hadden misschien meer dan drie doelpunten moeten scoren, maar laat ons hopen dat we er komende donderdag op Anderlecht een paar kunnen scoren.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in