Siebe Schrijvers: “We hebben veel te weinig doelpunten gescoord vanavond”

Siebe Schrijvers mocht opnieuw in de basiself starten en bedankte zijn coach met het scoren van het tweede en geruststellende doelpunt vlak na de rust.

Text: 

“Ik denk dat we vooral in de eerste helft tal van kansen de nek omgewrongen hebben”, aldus de Brugse nummer 16. “Jammer natuurlijk, want zo was het maar 1-0 bij de rust. Ik denk ook dat we zelf heel weinig kansen hebben weggegeven, maar als we eerlijk zijn moeten we toegeven dat we veel te weinig doelpunten gescoord hebben vanavond. Nadat Oostende dan nog een terechte rode kaart kreeg, was het eigenlijk nog makkelijker voor ons om geen tegendoelpunt te krijgen.”

Siebe Schrijvers scoorde het tweede doelpunt, maar besefte maar al te goed dat hij minstens nog een keer had moeten scoren.

“Ik heb inderdaad meer dan één kans gekregen om vanavond minstens twee keer te scoren”, gaf Schrijvers ootmoedig toe. “Maar het zat een paar keer niet mee. Desondanks ben ik blij dat ik met mijn doelpunt de overwinning zo goed als veilig kon stellen. Goed, we kijken vooruit en blijven dan toch het positieve van die wedstrijd te onthouden. Vanaf morgen kunnen we de focus op die uiterst belangrijke Champions League wedstrijd op Galatasaray richten en hopen dat we daar minstens met een gelijkspel kunnen wegkomen.” (FDC)

Siebe Schrijvers: “We hebben veel te weinig doelpunten gescoord vanavond”
Siebe Schrijvers: “We hebben veel te weinig doelpunten gescoord vanavond”

Related articles