Siebe Schrijvers: "Komende weken fysiek herstellen"

Siebe Schrijvers werd beloond met een basisplaats en scoorde na 25 minuten de Brugse goal. Dat volstond echter niet om Club puntengewin te bezorgen.

Text: 

"We speelden een sterke eerste helft en die voorsprong gaf ons natuurlijk een goed gevoel aan de rust. In de tweede helft waren we misschien iets minder, maar hadden we ook nog goede momenten. Het spel lag behoorlijk veel stil en dat bracht ons toch wat uit ons ritme. We moeten dit resultaat nu ook niet gaan dramatiseren, want we hebben al een heel mooie reeks neergezet. Iedereen denkt al dat we onklopbaar zijn en is uiteraard supergemotiveerd om tegen ons te winnen. De voorbije weken en maanden was er een ‘good news show’, maar deze hoeft niet te stoppen na deze nederlaag. De komende weken kunnen we nu wat fysiek herstellen en dan zullen we er weer staan." 

Siebe Schrijvers
Siebe Schrijvers

Siebe Schrijvers kwam ook nog één keer terug op woensdag. "Wat er woensdag gebeurd is, is niet blijven hangen. We blijven één hechte groep. Dat zag je ook wanneer we scoorden. Iedereen gunt het elkaar en zo hoort het ook." (TM)

Related articles