Simon Deli: “Openingsgoal bevrijdde de ploeg”

Simon Deli zette opnieuw een uitstekende prestatie neer. De Ivoriaan verdedigde ijzersterk en leverde zelfs de assist bij de 2-0 van Okereke.

Text: 

“Dit was onze eerste thuismatch en dit was de beste manier om te starten. De eerste minuten speelden we tegen een goed voetballend STVV. Daarna kwamen we goed in de match. Het eerste doelpunt van David Okereke bevrijdde de ploeg en de rest volgde. Ik doe mijn werk voor het team via de kwaliteiten die ik heb. Ik probeer de fans te plezieren. Het gaat goed momenteel en we moeten zo verder doen.”

Simon Deli
Simon Deli

Dinsdag volgt de eerste Europese wedstrijd tegen Dynamo Kiev. “Deze match heeft ons deugd gedaan, maar dinsdag wordt het een totaal andere match tegen Kiev. Ze spelen wellicht met een compleet andere stijl. Het zal wat aanpassing vergen, maar we moeten thuis al het verschil proberen te maken. Daarvoor hebben we alvast de offensieve kwaliteiten. Club zit momenteel nog niet op zijn volle kunnen. Geleidelijk aan geraken we in vorm en worden we beter. We hebben een goede ploeg met een goede sfeer. Ik hoop alvast veel te bereiken dit seizoen.” (KN)

Related articles