zondag 8 mei 2022 16:30

Simon Mignolet: “7 op 9 is mooi, maar we zijn nog nergens”

Club deed wat het moest doen op het veld van leider Union en dat was winnen. Het was een wedstrijd met heel veel intensiteit en spanning, maar de 0-2 overwinning had het onder andere te danken aan de Clubdoelman Mignolet die zes cruciale reddingen bracht.

“Als we eerlijk zijn dan moeten we toegeven dat Union de betere kansen heeft gehad”, gaf Simon Mignolet eerlijk toe. “Maar dat is niet belangrijk in deze fase van de competitie. Ik denk we desondanks goed stonden, net zoals we dat hier voor de reguliere competitie ook deden, maar al bij al telt enkel het resultaat en dat is voor ons zeer gunstig afgelopen met die 0-2. 7 op 9 is mooi, maar we zijn nog nergens. We hadden ons voorgenomen om in alle omstandigheden proberen rustig te blijven, ook bij een eventuele achterstand, maar ik kan niet ontkennen dat we geen te beste eerste helft hebben gespeeld.”

“Maar we zijn kalm gebleven en iedereen heeft zich volledig gegeven en finaal gaf dat de doorslag. Bij ons lopen dan enkele jongens die een wedstrijd kunnen beslissen en dan zie je dat Hans (Vanaken, nvdr) van een halve kans een doelpunt kan maken en dat maakt hier uiteindelijk het verschil. Bij die penalty van Vanzeir lag de druk volledig op zijn schouders en gelukkig voor ons trapte hij hen naast. We zijn er nu natuurlijk nog niet, maar komende woensdag moeten we daar een verlengstuk proberen aan te breien.”(FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in