vrijdag 15 oktober 2021 23:45

Simon Mignolet: “Blij met de drie punten en clean sheet”

Club haalde het met 2-0 van een moedig KV Kortrijk. Doelman Simon Mignolet was achteraf tevreden met de drie punten, al was hij ook kritisch voor de mindere prestatie in de tweede helft.

“Ik ben heel blij met de drie punten”, opende Simon Mignolet zijn perspraatje achteraf. “Ook met de clean sheet, wat één van de doelstellingen was vanavond. Ik denk dat we de eerste helft verdiend op voorsprong kwamen, maar in de tweede helft pakten we het ietwat te gemakkelijk op, waardoor we Kortrijk te gemakkelijk terug in de wedstrijd lieten komen. Gelukkig kregen we geen tegendoelpunt, anders had het misschien nog een moeilijke avond kunnen worden. “

Er was een duidelijk verschil tussen het Club van de eerste heft en Club na de onderbreking. “Ja, inderdaad, dat viel mij ook op. Dat is zeker iets wat de komende dagen zal besproken worden. We moeten in elk geval iets stugger zijn en vooral niet het geloof bij de tegenstander laten terugkomen. En neen, Kortrijk heeft ons zeker niet verrast. We weten dat ze over enkele uitstekende voetballers beschikken. Op Club kan en mag je vrijuit spelen en dat hebben ze zeker gedaan. In het vooruitzicht van de komende Champions League-wedstrijd tegen Manchester City wordt dat zeker een totaal andere wedstrijd dan daarnet, want daar zijn wij de underdog. Dan kunnen wij vanuit een andere positie voetballen zoals tegen PSG of tegen Leipzig het geval was.” (FDC)

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in