zondag 22 augustus 2021 21:30

Simon Mignolet: “De drie punten voor onze supporters”

Simon Mignolet kende initieel een rustige avond, maar door twee treffers van Beerschot werd het toch nog spannend. Club hield echter de punten thuis en de Limburgse goalie was tevreden dat hij de overwinning samen met de supporters kon vieren.

“Het deed deugd om samen met alle supporters weer in het stadion te zijn. Ik hoop dat we nu opnieuw een seizoen zo kunnen spelen. Ik ben tevreden voor hen en voor ons, want dit helpt om wedstrijden te winnen. Als je druk zet in de tweede helft met de supporters achter ons, dan maak je het lastig voor de tegenstander. Zeker in een vol huis, dat helpt ons in ons spel. Hopelijk geeft dit ons nog wat extra nu.”

 

Club maakte het zichzelf nog moeilijk met de rode kaart van Nsoki en die late tweede treffer van Beerschot. “De rode kaart bracht ons nog in problemen, maar het belangrijkste vandaag waren de drie punten voor onze supporters. Normaal moeten we wedstrijden vlotter winnen en geen doelpunt weggeven op het einde van de wedstrijd. Beerschot kreeg zo nog wat hoop om wat te winnen, maar ze kregen geen kans meer op de 3-3.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in