zondag 11 april 2021 21:00

Simon Mignolet: “Dit scenario hadden we niet verwacht"

Club verloor uiteindelijk met 2-1 op Anderlecht en dat had niemand na zeventig minuten nog verwacht. Nadat de thuisploeg met hun eerste goede aanval van de wedstrijd de gelijkmaker had gescoord, wist het even later Mignolet te verslaan met een afstandsschot.

“Tot aan de zeventigste minuut hadden wij alles onder controle “, aldus sprak Simon Mignolet na afloop. “En dan scoren zij met weliswaar een mooie aanval de 1-1, maar even later valt dan dat fameuze afstandsschot van Lokonga waar ik mij volledig op misreken. Ik heb de beelden nog niet gezien, maar eerst gaat die bal naar rechts en plots draait hij toch naar links en was ik geklopt. Dat is heel frustrerend natuurlijk. Tot dan toe waren wij volledig baas en waren wij ook verdiend op voorsprong gekomen.”

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Na die 2-1 leek Club van slag en kon het amper nog reageren. “Ik denk dat niemand bij ons dergelijk scenario verwacht had”, probeerde Mignolet de situatie uit te leggen. “Wij konden daarna inderdaad geen kans meer creëren om alsnog gelijk te maken, maar ik vind niet dat het daar verkeerd gelopen is. Ik denk eerder dat we bij de 0-1 nagelaten hebben om nog één of misschien wel een tweede doelpunt te scoren om Anderlecht geen kans meer te geven om eventueel nog in de wedstrijd te komen. Ja, dit is een zure nederlaag hoor, want in plaats van drie punten gaan we uiteindelijk met niks naar huis.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in