Visual menu

woensdag 4 november 2020 23:30

Simon Mignolet: “Gevoel dat er meer in zat"

Simon Mignolet had in het eerste halfuur amper een bal moeten pakken en Club stond zowaar al 0-3 achter. Voor de doelman was het dan ook een erg frustrerende avond.

“We maakten het ons zelf natuurlijk moeilijk door al na een klein kwartier op achterstand te komen”, sprak doelman Simon Mignolet enkele minuten na het eindsignaal. “Eigenlijk heb ik het gevoel dat er meer in zat ondanks die duidelijke 0-3 nederlaag. Als we iets langer de nul hadden kunnen houden en één van onze paar kansjes die we voor de 0-1 hadden, kunnen afmaken dan zat er meer in. We hadden nog iets stugger in de duels kunnen zijn en dan zie ik hen niet zo vroeg op voorsprong komen. Achteraf is dat natuurlijk makkelijk praten, maar toch. Voor hen was de partij bij de rust al gespeeld, want ze haalden na de pauze duidelijk de voet van het gaspedaal waardoor de wedstrijd iets evenwichtiger werd.”

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Bij de eerste echte aanval van Dortmund was het meteen prijs. “Ik probeerde te anticiperen op die voorzet vanop rechts”, antwoordde de Brugse doelman. “Maar ik kan enkel tweemaal de bal raken voordat hij in doel verdwijnt. Dat is natuurlijk balen, maar zo ging het. Ik herhaal het , als we iets langer de nul hadden kunnen houden, dan ben ik ervan overtuigd dat we een andere wedstrijd hadden gespeeld.”

 

Door deze nederlaag pakt Club 4 op 9. “Daar zouden we op voorhand voor getekend hebben. Ik vind niet dat we onze ambities moeten bijstellen. Het resultaat van Zenit en Lazio is in ons voordeel. Door deze nederlaag zullen we op verplaatsing iets moeten rechtzetten. Maar dat hebben we vorig jaar in Galatasaray ook gedaan.”​ (FDC/SF)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in