dinsdag 19 oktober 2021 21:45

Simon Mignolet : “Het gevaar kwam van overal”

Simon Mignolet pakte uit met enkele puike reddingen, maar kreeg uiteindelijk toch vijf doelpunten te slikken van een sterk Manchester City. Club verloor met 1-5 van de Engelse kampioen.

“Je moet hier de juiste lessen uit trekken. Het is niet nodig om meer ontgoocheld te zijn na vijf tegendoelpunten dan één tegendoelpunt. We moeten het resultaat accepteren en de kwaliteit van de tegenstander erkennen. Als je twee doelpunten slikt in het eerste half uur, dan weet je dat het een moeilijke match wordt. Het is ook de eerste maal dat de groep speelt tegen een ploeg met elf kwalitatieve spelers in plaats van drie supersterren. Vooral in de aanval wisselden ze van positie, het gevaar kwam van overal. Zelfs de twee backs hebben kunnen scoren. We wisten dat dit scenario kon voor deze wedstrijd, we moeten hier lessen uit trekken. Net zoals de coach zei over PSG van enkele jaren terug. Ze waren sterker als het PSG van toen, maar we gaan hieruit leren voor de volgende wedstrijd. Ja, ik ben ontgoocheld. Maar niet meer dan na een 1-0 verlies.”

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Club verloor nu een eerste maal, maar er zijn nog drie wedstrijden te gaan in deze poule. “We kunnen hieruit leren, maar of we ons kunnen kwalificeren is een ander verhaal. We leggen nu de focus op de volgende wedstrijd. We kregen wat we verdienden vandaag. We proberen in Engeland een resultaat te halen en we zien dan wel wat er gebeurt. Het zal terug een moeilijke match worden daar en het scenario van vandaag kan daar ook gebeuren. Er zijn nog een pak matchen te gaan en we kunnen al trots zijn op hetgeen we deden.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in