Visual menu

donderdag 26 augustus 2021 18:00

Simon Mignolet: “Met twaalf op het veld staan om resultaat te halen”

Simon Mignolet hoopte vooraf op en mix van leuke en haalbare ploegen. Maar met PSG en Manchester City werd Club ingedeeld in een poule met twee topploegen.

“Het is een hele moeilijke poule. Niet enkel en alleen om door te stoten in de Champions League, maar ook om de derde plaats te halen. Ik denk dat Leipzig uit pot 3 een hele stugge en moeilijke tegenstander is. De twee andere ploegen spreken voor zich. De twee duurste ploegen uit Europa, het zal niet makkelijk worden. We meten ons met de beste, dat is duidelijk. Daarvoor sta je ook in de Champions League. Daar kijken we met z’n allen naar uit.”

Club rekent hierbij op de steun van het trouwe publiek. “Dit jaar is het opnieuw met de fans, we zullen een vol Jan Breydel nodig hebben. We zullen niet met elf, maar met twaalf op het veld moeten staan om resultaat te halen. Samen met de supporters thuis kunnen we wel iets doen. Het zijn ook geen al te verre verplaatsingen voor ons en de supporters, allemaal ongeveer een uurtje vliegen. Zeker leuk voor de fans om aanwezig te zijn, we gaan hun ook daar nodig hebben.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in