maandag 22 februari 2021 23:45

Simon Mignolet: “We gaven niets weg”

Simon Mignolet had tegen OH Leuven geen werk op te knappen. De volledige ploeg hield alles goed dicht en zo kon de Brugse doelman alweer een clean sheet aan zijn palmares toevoegen.

“Het is nooit rustig en relax tijdens een wedstrijd. Maar het klopt dat de ganse ploeg goed zijn werk deed. We gaven niets weg aan de tegenstander, zelfs tegen een ploeg als Leuven. We hebben een goede match gespeeld, volwassen. En dat tussen twee Europese wedstrijden in. Ik ben tevreden met de drie punten. Je moet niet voldoende leeftijd hebben om matuur te spelen. De jongeren hebben goed hun werk gedaan. De trainer heeft hen goed uitgelegd wat ze moesten doen voor de wedstrijd. Ze wisten allemaal wat hun taak was en dat hebben ze getoond op het veld. We kunnen tevreden zijn na de wedstrijd op Kiev en deze hier thuis. Nu moeten we op dezelfde weg verder.”

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Binnen enkele dagen is er al de terugmatch tegen Dynamo Kiev. “Donderdag is het weer een grote wedstrijd, maar dat zullen ze nu wel allemaal zijn tot op het einde. We hebben een goede kans om een ronde verder te gaan in de Europa League. Dat is een doel van ons en we proberen dat te behalen.”

 

Simon Mignolet draagt deze zege op aan zijn overleden grootvader. “Ik wist op voorhand dat het een cleansheet zou zijn, want ik stond vanavond met twee in het doel.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in