zondag 24 oktober 2021 16:15

Simon Mignolet: "Blijven werken om stappen vooruit te zetten"

Na de match scandeerden de Club-supporters de naam van onze doelman.

Met een sublieme redding hield hij Seck vlak voor tijd van de 2-1. “Mijn redding was heel belangrijk, want we verdienden het zeker niet om hier te verliezen. Nu hebben we toch nog dat punt.” Ook Mignolet blikte terug op de wedstrijd: “De tweede helft waren we de betere ploeg. We hadden misschien iets meer kansen moeten kunnen creëren, maar we hadden het betere van het spel.”
Engels scoorde voor de rust op een corner. “De redding die ik daar deed, verschilde niet zoveel van diegene die op het einde wel lukte, maar ik zette iets teveel kracht waardoor ik de bal minder kon deviëren. We weten dat Engels een goeie kopper is, maar tot hiertoe hebben we nog maar weinig doelpunten op stilstaande fases tegen gehad, dus is dit weer iets wat we gaan analyseren, maar we moeten dit ook niet dramatiseren. We blijven werken om telkens weer stappen vooruit te zetten”.
Promovendus Union staat verrassend eerste. “We willen natuurlijk graag steeds op die eerste plaats staan en dat niet meer afgeven, maar 1-1 tegen Antwerp is niet slecht als resultaat.” (EV)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in