Visual menu

donderdag 29 oktober 2020 00:00

Simon Mignolet: "Ook tegen Dortmund niet kansloos"

Club voetbalde tegen Lazio vooral in de tweede helft tal van kansen bij elkaar. De Italianen beperkten zich vooral tot verdedigen, maar een kwartier voor tijd viel er wel plots een prima kans uit de lucht voor Milinkovic-Savic. Simon Mignolet kon met een uitstekende redding de 1-1 op het bord houden.

“We zijn de wedstrijd vandaag niet super gestart, maar hebben wél een goede partij gespeeld. Zeker tegen dit Lazio, dat ondanks een aantal wisselspelers nog steeds een sterk elftal tussen de lijnen kan brengen. Op een paar kansen voor Lazio na, hadden wij hier wel de betere mogelijkheden vandaag, vooral na de pauze. Maar dit is Champions League, op dit niveau moet je met die kansen meer doen. Aan de overkant staat ook een puike doelman die zijn wedstrijd speelt."

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Club doet alvast mee in groep F met vier punten uit twee wedstrijden. "Ik heb het bij de loting al gezegd: het zal spannend zijn tot de laatste match. Het is goed dat Zenit nog geen punten heeft, met die derde plek al in het achterhoofd. Het positieve is dat we meestrijden. Dat is al heel belangrijk na twee wedstrijden. Maar het is nog vroeg. Er moeten nog vier wedstrijden gespeeld worden en we hebben nog niet tegen Dortmund gespeeld. We kennen er wel een aantal spelers vrij goed van. We weten nu wat de kwaliteiten zijn van Zenit en Lazio, en we hebben laten zien dat we ons tegen hen kunnen meten. Dat moeten we nu ook doen tegen Dortmund. Vooraf hadden we ingeschat dat Dortmund de sterkste tegenstander is, al achten we ons niet kansloos. We moeten in onszelf geloven en ons eigen spel spelen." (KV)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in