Simon Mignolet: "Stilaan terug Club van vorig seizoen"

Simon Mignolet werd voor de match gehuldigd als 'Doelman van het jaar'. De Limburger kreeg weinig werk op te knappen en hield opnieuw zijn netten schoon.

Text: 

"Uiteraard zijn we tevreden met deze zege en het was meer dan verdiend ook. We wisten dat Anderlecht wel een team is dat altijd goed wil meevoetballen, maar we hebben de match goed gecontroleerd. Natuurlijk is het voor hen ook niet makkelijk, want ze kampen met veel blessures en afwezigen door Corona. Zo moest een jongen van 17 jaar zijn debuut maken en dat is zeker niet evident in zo'n matchen. Het verschil tussen beide ploegen was vandaag misschien groot, maar het is duidelijk dat wij een stuk verder staan in onze ontwikkeling. Dat zag je ook vooral in de duels. We waren sterker en speelden met veel maturiteit. We groeien weer naar onze beste vorm toe en stilaan zie je ook terug het Club van vorig seizoen." 

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Mignolet wou ook nog iets kwijt over zijn contractverlenging. "Daar ben ik zeker en vast blij mee, want ik voel me hier heel goed in Brugge. Het voelt dus goed en dat merk ik bij de supporters ook. Voor mij is dit ook een teken van vertrouwen en respect van het bestuur en ik wou hen onder andere iets teruggeven met een zege tegen Anderlecht." (TM)

Related articles