zondag 10 januari 2021 23:45

Simon Mignolet: "STVV speelde na rust alles of niets"

Simon Mignolet hield Club recht in de tweede helft door Durkin van een doelpunt te houden. Blauw-Zwart kon de 1-2 vasthouden en pakte zo de drie punten op verplaatsing bij Sint-Truiden.

"Met een nieuwe aanvaller was ons spel meteen makkelijker en beter. We hadden veel kansen en 2-0 bij de rust was zeer goed. We hebben een heel goed Club gezien in de eerste helft. Niet enkel Bas zijn doelpunten gaan ons helpen, ook zijn présence op het veld. Het is iemand met ervaring die de voorlinie kan leiden. Alle krediet ook voor STVV dat in de tweede helft alles of niets speelde en dat goed deed. Het werd even warm bij die tegentreffer. Gelukkig hebben we onze voorsprong kunnen verdedigen. Het was ook de eerste match na een korte break van slechts één week. Als je de andere resultaten ziet, dan was het belangrijk om te winnen. We wisten voor de wedstrijd dat we een goede zaak konden doen in het klassement. Nu moeten we het elan van de matchen van vorig jaar terugvinden. Drie punten op verplaatsing bij Sint-Truiden is goed. We staan goed in het klassement en daar bouwen we verder op."

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Simon Mignolet kreeg deze week de prijs 'Doelman van het Jaar'. "Ik ben tevreden om de beste doelman te zijn in het kampioenschap. Dat is mijn positie en het is niet altijd gemakkelijk. Dit is nu de tweede maal op een rij en ik dank ook de coaches om me te helpen daarbij." (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in