zondag 6 november 2022 16:45

Simon Mignolet: "We konden geen vuist maken"

Club verloor kansloos de "Slag om Vlaanderen" met 2-0. En dat was zeker niet de schuld van Mignolet, die opnieuw erger kon voorkomen.

“Als je het wedstrijdverloop bekijkt, dan starten we heel goed”, aldus de Clubdoelman. “We hadden controle over de wedstrijd totdat Gent uit hun eerste doelkans kan scoren en dan gaan we bibberen. Daarna gaven we opnieuw veel te makkelijk kansen weg. Doordat we ons eigen spel niet meer speelden, kwamen we telkens onder druk te staan. Gent scoort dan ook nog een tweede doelpunt uit een stilstaande fase en dan weet je dat het sowieso een moeilijke namiddag wordt. Zij gooiden dan ook alles naar voor en wonnen heel veel duels van ons. Wij konden geen vuist maken zodat we met een 2-0 achterstand de rust in gingen.”

“Na de pauze probeerden we met iets meer durf naar voren te voetballen zodat we voor wat meer evenwicht zouden kunnen zorgen. Nu, je mag eigenlijk jezelf niet in zo’n verloren positie brengen en dat moet de les zijn die we vandaag uit deze nederlaag moeten trekken. Je voelde ook dat we nog te fragiel zijn en dat moet zeker beter in de toekomst.”(FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in