SJSP Campus Wesstraat vertegenwoordigt Club Brugge op PlayStation Schools Cup 2019

Op zaterdag 25 mei vond de 5de editie plaats van de Pro League Schools Cup, nu PlayStation Schools Cup genoemd, in het Schierveldestadion van Roeselare. SJSP Campus Wesstraat verdedigde de kleuren van Club Brugge op dit scholenvoetbaltornooi.

Op woensdag 24 april 2019 streden 32 schoolvoetbalploegen uit Brugge en omstreken om de Club Brugge Cup. SJSP Campus Wesstraat nam de hoofdprijs mee naar huis door de finale van deze 12de editie van de Club Brugge Cup te winnen tegen basisschool SASK. 

 

Als beloning voor hun sterke prestatie kregen de leerlingen de kans om naar het finaletornooi te gaan met alle winnaars van de tornooien van de verschillende Jupiler Pro League-clubs.

 

Het werd een unieke voetbaldag voor de leerlingen en meegereisde supporters. De dag kon al niet meer stuk toen de enige echte spelersbus van Club Brugge alle leerlingen en supporters kwam ophalen aan hun schoolpoort. Eens toegekomen aan het Schierveldestadion van Roeselare kwamen de leerlingen als echte profs het hoofdveld op in de wedstrijdoutfits van Club Brugge!

Related articles