Stage bij Club Media House

Behind the scenes footage in het Bernabéu, coole animaties van Percy Tau of het design van onze shirts. Het Club Media House doet het allemaal. Wil jij bijleren aan de top van het Belgische voetbal? Dan geven we je graag een kans om je te bewijzen in ons communicatie-elftal!

Club is momenteel op zoek naar stagiairs die hun liefde voor Club willen combineren met hun communicatietalent. Stuur je kandidatuur (met CV en motivatie) in naar jobs@clubbrugge.be en we nodigen je uit voor een verkennend gesprek.

Momenteel zijn we op zoek naar onderstaande profielen:

DIGITAL CREATIVE

Als voetbalclub nemen we fans mee in ons verhaal. Elke wedstrijd, training en event is in Brugge een eigen verhaal. Weet jij die verhalen te herkennen en vertaal je ze naar onze digitale platformen? Dan heb je een plaats bij onze redactie.

VIDEOGRAPHER

Ook zo onder de indruk van de filmpjes die in je tijdslijn verschijnen? Club probeert altijd unieke video-content te brengen naar zijn fans en werkt daarvoor samen met toppers in hun vak. Ben je zelf bedreven met camera- en montagewerk, wil je bijleren van de besten en ook nog bijdragen aan nieuwe topfilmpjes voor onze verschillende kanalen? Solliciteer dan nu voor een plek bij Club Brugge.

GRAFISCHE VORMGEVER

Wat is een prachtgoal zonder prachtvisual? Onze grafische vormgever zorgt ervoor dat elke boodschap die we brengen ook visueel erbovenuit steekt. Van de Matchday visuals tot een shirtontwerp, alles straalt onze waarden uit. Heb jij ook een blauw-zwart creatief oog? Dan geven we je graag een kans.

Related articles