Stand van zaken Marcos, Kouemaha, Vansteenkiste en Van Acker

Vincent Mannaert en Georges Leekens gingen net na de voorstelling van Trickovski ook even dieper in op enkele andere dossiers. Een overzicht.

* Er wordt nog uitgekeken naar een extra centrale verdediger. Er zijn contacten, maar er zijn ook alternatieven, daarover volgt meer informatie de komende weken.

* over Marcos Camozzato: "Omwille van familiale omstandigheden bleef hij zoals afgesproken wat langer in Brazilië. Er is nu opnieuw contact met hem om te kijken welke weg hij op wil met zijn carrière."

* over Dorge Kouemaha: "Hij revalideert op dit moment bij de groep. Eens hij fit is, wordt zijn situatie geëvalueerd."

* over Jannes Vansteenkiste: "Er was een akkoord met Westerlo en met Jannes zelf, maar blijkbaar is de transfer tussen Vansteenkiste en Westerlo nog niet rond. Wij willen meewerken aan een oplossing voor hem, want we rekenen niet op Jannes voor de A-kern."

* over Thibaut Van Acker: "Ja, er is interesse, maar dat is niet nieuw. Tussen interesse en concrete onderhandelingen is er nog een verschil. Hij traint momenteel goed mee en van onze kant is er dan ook zeker geen probleem wat zijn plaats in onze A-kern betreft."

Related articles